cover
Loading...

Köszöntjük a Tanner Trade Kft. honlapján!

Történetünk

Cégünk 2008-ban alakult, 100%-ban magyar családi tulajdonban van. Minőségi élelmiszerek magyarországi forgalmazásával foglalkozunk, melyhez a megfelelő hátteret tulajdonosaink és munkatársaink mintegy 25 éves, az élelmiszer-kereskedelemben és –iparban szerzett szakmai tapasztalata jelenti.

Beszállítóink

Cégünk beszállítói elsősorban évtizedek óta működő, európai családi vállalkozások. Olyan külföldi termelő / gyártó vállalatokkal állunk kapcsolatban, akik magas minőségű termékeket állítanak elő, megfelelő kapacitással rendelkeznek, birtokában vannak a szükséges minőségbiztosítási sztenderdeknek, versenyképes árakat alkalmaznak, elsőáras és kereskedelmi márka kategóriában is készek az együttműködésre. Tevékenységünk során beszállítók széles köréből választjuk ki azokat a cégeket, amelyek megfelelnek az előbb felsorolt szempontoknak.

Céljaink

Arra törekszünk, hogy egészséges ételek elkészítésére alkalmas alapanyagokhoz juttassuk mindazokat, akik életmódváltás miatt vagy egyszerű elhatározásból az egészségüket helyezik a fókuszba. A mediterrán konyha termékei megfelelnek ennek a kívánalomnak.

Új termékeink:

Picante pizza és pasta extra szűz olívaolaj

500 ml

Prémium minőségű enyhén csípős, természetes fűszerekkel ízesített (chili, rozmaring, fokhagyma és oregánó) extra szűz olívaolaj pizzára és tésztára.

Gazpacho

750 ml

Eredeti, spanyol zöldséges paradicsomleves Hagyományos házi recept szerint, extra szűz olívaolajjal készült, 100%-ban természetes, friss alapanyagokból. Glutén-, tartósítószer- és színezékmentes. Körülbelül 3 adagot tartalmaz.

Márkáink és termékeink

Egészséges koncepció, alapelv

Az egészséges életmód habár sokunk számára fontos, mégis kevesen mondhatják el magukról, hogy optimális az életvitelük. Nem meglepő, hiszen nehéz lehet megtenni az első lépéseket a helyes irányba. Számos tényezőtől függ testünk és lelkünk jóléte, de a legfontosabb faktort a megfelelő étkezés teszi ki. Éppen ezért figyelünk arra, forgalmazott termékeinknél, hogy egytől egyig beleilljenek az egészséges koncepcióba, így támogatva azokat a fogyasztókat, akik a vitalitást és egészséget szolgáló étrendeket követik.

Mediterrán konyha

Szinte lehetetlen olyan személyt megnevezni, aki ne szeretné a mediterrán konyha ínyencségeit. A Földközi-tenger térségeiben a napsütötte dűlők, horgászkikötők és türkiz öblök tökéletes alapjául szolgálnak a finomabbnál finomabb olajbogyóknak, halkrémeknek és paradicsomszószoknak. Értékesített termékeink 80%-a nagyszerűen beleillik a mediterrán diétába, melyet az Unesco 2010-ben az emberiség szellemi kulturális örökségének nyilvánított.

Ázsiai ízek

Az ázsiai ízek a magyar piacra az elmúlt évtizedben robbantak be, és azóta is méltón állják meg helyüket az ismert európai ízek mellett. Mára már a magyar lakosság nagy része befogadta és megkedvelte a kelet ízeit. A So Thai márka széleskörűen reprezentálja mindazt, amit a keleti kontinens ízeitől elvárunk: édes-savanyú és csípős paszták különböző variációja, krémes kókusztejek, rizstészta és rizspapír.

Társadalmi felelősségvállalás

Vállalatunk elkötelezett a természeti környezet megóvása, terhelésének csökkentése és az emberi egészség megőrzésének elősegítése iránt! Fontosnak tartjuk, hogy a következő nemzedék egészséges környezetben élhessen. Szállító partnereink kiválasztása során a versenyképes ár és minőség mellett, azok társadalmi felelősségvállalása is fontos szempont. Törekszünk arra, hogy termékeink csomagolásánál (üveg, PET palack, karton) újrahasznosított vagy újrahasznosítható anyagok kerüljenek felhasználásra, ezzel is csökkentve a környezeti terhelést.